Generelt om Familiefotograferinger


  • Prisen inkluderer både fotograferingen og alle de gode billeder leveret digitalt. Kun print koster ekstra.
  • Ved fotograferinger udenfor Aalborg tillægges kørselstillæg.
  • Alle priser inkluderer moms.

​​​​​​​2.500 DKK

Én times fotografering

Alle gode billeder leveret digitalt

Mulighed for tilkøb af print efterfølgende


Prisen dækker over fotografering, redigering og billederne leveret digitalt i fuld kvalitet. Det endelige antal af billeder veksler, og afhænger eksempelvis af hvor mange personer, lokationer og poseringer vi fotograferer, men jeg leverer typisk 30+ billeder ved en familie på tre. Jeg sender jer altid alle de gode billeder fra dagen og holder ikke noget tilbage. 


Tilbuddet gælder for op til fem personer, men hvis I er flere, så kontakt mig for en konkret pris. Da jeg har base i Aalborg, kan der komme kørselstillæg hvis der er mere end 30 km. kørsel.


Se flere familiebilleder her

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår en familiefotografering?

Mine familiefotograferinger er sjældent ens! Når vi mødes, forsøger jeg at fornemme jeres energi og hvordan jeg bedst får naturlige billeder af jer.

Ved nogle børn og familier skal der fart over feltet og gang i en masse lege lige fra starten af for at få nogle naturlige og skønne billeder, mens andre børn kan være mere generte. Her fungerer det bedst at jeg går på afstand og sætter jer i gang med en aktivitet uden jeg gør mig bemærket.

Fælles for alle mine familiefotograferinger, er at vi tager os god tid, og det er vigtigt at det er en god og sjov oplevelse. Derfor handler det ikke om at børnene nødvendigvis skal sidde stille og smile, men at der også skal være plads til leg – det gør det hele meget sjovere og skaber bedre billeder.

Hvad hvis mine børn er kede af det/ikke vil fotograferes?

Så finder vi ud af det. Jeg prøver en masse lege af, for at få de små til at glemme at vi fotograferer, og I skal derfor ikke stresse eller irettesætte dem, hvis de ikke vil sidde pænt eller hører efter. Det vigtigste er at børnene er i godt humør og har det sjovt, så skal jeg nok sørge for at få de gode billeder. Når stemningen er god og børnene føler det er en leg, bliver billederne allerbedst. Leg og positiv opfordring er nøgleordene.

Hvor skal det foregå?

Det er helt op til jer om det skal foregå udenfor eller hjemme hos jer. Hvis det skal foregå udenfor, finder vi en god lokation i fællesskab, og jeg har masser af idéer. Desuden er jeg helt med på at kombinere det, hvis det er muligt, så vi eksempelvis starter med at tage billeder hjemme hos jer, også tager ud i jeres have eller en park i nærheden, så vi får det bedste fra begge muligheder.

Hvad skal vi have på?

Det vigtigste er, at I føler jer godt tilpas i det tøj, som I har på. I behøver ikke nødvendigvis at farvekoordinere hele familien, men det ser godt ud, at farverne passer sammen. Generelt er det godt med dæmpede farver uden store logoer, så ingens trøje stjæler opmærksomheden, men der er fokus på jer i billederne.

Hvad med vejret?

Mit udstyr kan sagtens tåle regn eller sne/frost, så mig skal I ikke tænke på! Regn og sne kan give nogle virkelig stemningsfulde billeder med børn der hopper i vandpytter, sneboldkamp eller lignende, og ellers har jeg nogle fine gennemsigtige paraplyer vi kan bruge. Hvis det regner meget eller det ikke er de billeder I ønskede, er det intet problem at rykke fotograferingen heller.

Vi kan også sagtens tage billeder, selvom der er koldt! Hvis I gerne vil undgå jakker på billederne, anbefaler jeg masser af lag og skiundertøj under jeres tøj. Vi holder nogle pauser undervejs, hvor I kan tage jakken på igen, så I behøver ikke undvære dem for længe.

Skal vi medbringe noget?

Legetøj/bamser er sjovt og personligt. Snacks er en god idé, hvis en går kold eller til bestikkelse til de sidste billeder. ;-)