Bryllupstilbud

Rabat på mine sidste ledige bryllupsdatoer i 2024


Hjælp med at lukke de sidste huller i min kalender!

Jeg tilbyder nu rabat på alle mine bryllupspakker på de sidste ledige datoer i 2024 - 20 % rabat på pakker som indeholder både foto og video, og 10 % på pakker kun med foto. Bryllupspakkerne indeholder fuldstændig det samme som normalt men nu til en endnu bedre pris. I kan se priser og info om de forskellige pakker på siden herunder. Pakkerne er fleksible - hvis I ønsker et andet antal timer eller vil fordele dem anderledes, er det også muligt.


Se listen over tilgængelige lørdage her på siden.

Hvis I skal giftes en fredag eller anden hverdag i 2024, gælder rabatten selvfølgelig også, kontakt mig for at tjekke om jeres dato er tilgængelig.

For at booke mig, skal I kontakte mig her.

Heldagsbryllup

op til 11 timer

Fra vielse til og med brudevals


Stemningsbilleder før, under og efter vielsen

Bryllupsportrætter på location

Stemningsbilleder fra reception

Mulighed for gruppebilleder med venner og familie

Billeder af borddækning, pynt og alt der hører med

Billeder af indslag, taler og alt der sker til festen

Brudevalsen 

Billeder fra dansegulvet kort efter brudevals

Stemningsvideo af alle de store øjeblikke

Alt video-råmateriale klippet sammen kronologisk

Alle gode billeder leveret digitalt 

Mulighed for prøvefotografering inden bookingFOTO & VIDEO

22.000 DKK

17.600 DKK


KUN FOTO

18.000 DKK

16.200 DKK

halvdagsbryllup

OP TIL 5 TIMER

Fra vielse til middagen starter


Stemningsbilleder før, under og efter vielsen

Bryllupsportrætter på location

Stemningsbilleder fra reception

Mulighed for gruppebilleder med venner og familie

Billeder af borddækning, pynt og alt der hører med

Billeder af jer der byder velkommen til fest

Stemningsvideo af alle de store øjeblikke

Alt video-råmateriale klippet sammen kronologisk

Alle gode billeder leveret digitalt 

Mulighed for prøvefotografering inden booking

FOTO & VIDEO

17.500 DKK

14.000 DKK


KUN FOTO

14.000 DKK

12.600 DKK

mini-pakken

Op til 2 timer

Vielse og portrætterStemningsbilleder før, under og efter vielsen

Bryllupsportrætter på location

Mulighed for gruppebilleder med venner og familie

Stemningsvideo af alle de store øjeblikke

Alt video-råmateriale klippet sammen kronologisk

Alle gode billeder leveret digitalt

(kan bookes hverdage eller lørdage udenfor højsæson)FOTO & VIDEO

7.000 DKK

5.600 DKK


KUN FOTO

5.000 DKK

4.500 DKK

Følgende lørdage er tilgængelige:

Maj - 11. tilgængelig

Juni - 1. og 15. juni

Juli - Fuldt booket

August - 3. og 10. tilgængelig

September - 14. 21. og 28. tilgængelig

Oktober - 12., 19. og 26. tilgængelig

November - 2., 9. 16. og 21. tilgængelig

December - 7. og 14. tilgængelig


Jeg tilbyder en uforpligtende prøvefotograferingen inden I booker, læs mere her

Alle pakker inkluderer professionelt redigerede billeder, online galleri med fri download, indledende møde samt mulighed for tilkøb af print. Kørselstillæg kan forekomme. Alle priser inkluderer moms.

Priserne er vejledende og gælder bryllupper på særlige datoer i 2024 - kontakt mig for en endelig pris til dit bryllup.

Video af taler/indslag kan tilkøbes for 4.000 DKK. Ekstra timer koster 1.250 DKK pr. time. Print/fotoalbum kan tilkøbes gennem online galleri efterfølgende.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår bookingen?

I starter med at kontakte mig. Jeg vil gerne høre hvor og hvornår det hele skal foregå, samt hvilken pakke I umiddelbart tænker. Hvis jeg er ledig på jeres dato, planlægger vi typisk et møde eller en prøvefotografering, så vi kan lære hinanden bedre at kende, og se om jeg er fotografen for jer. Herefter sender jeg jer en bryllupskontrakt og en faktura på en del af betalingen. Når den er betalt, er det hele på plads, og vi har en aftale. Gennem hele processen står jeg selvfølgelig klar til at hjælpe jer, og tager i mod alle de spørgsmål I må have.

Hvordan fotograferer du?

Generelt er min stil dokumentarisk, hvor jeg holder mig i baggrunden og agerer fluen på væggen. Selvfølgelig er jeg der til at guide og posere jer, når vi tager portrætter, men gennem det meste af bryllupsfejringen er mit mål, at jeg falder i baggrunden og ikke tager opmærksomhed fra jeres fest. Under portrætsessionen skal I ikke bare stå stille og smile - jeg har masser af lege og idéer, der gør det hele sjovt og naturligt.

Vi føler os unaturlige og akavede foran et kamera!

Trust me, det kender jeg godt! Ingen af mine kunder er modeller, så jeg forventer på ingen måde, at I bare ved, hvordan I skal stå; jeg er vant til at guide og dirigere jer gennem hele processen, så det skal I ikke bekymre jer om. Jeg har en masse idéer, lege og små opgaver, der gør det hele mere naturligt og uopstillet og giver nogle virkelig skønne billeder, så I bare kan slappe af, følge med og nyde øjeblikket. Ellers er det netop det, som vi har prøvefotograferingen til. En bryllupsdag går hurtigt og bryllupsportrætterne er et af de få øjeblikke hvor I er alene, så det er vigtigt for mig, at det bliver en sjov oplevelse, og I kan nyde øjeblikket.

Hvor skal vi få taget bryllupsportrætterne?

Det finder vi ud af sammen!
Generelt anbefaler jeg altid at få taget billederne i nærheden af vielsen eller festen, så vi ikke bruger meget tid på transport. Det kan være en lille skov, kysten eller en hyggelig vej med flotte bygninger. Jeg kommer gerne med input! Det kræver ikke et stort område at få gode billeder – kun en flot baggrund og mulighed for skygge. Tiden vi sparer på transport er virkelig værdifuld, da en bryllupsdag går stærkt, og så kan I hurtigere komme tilbage til jeres fest.

Hvor lang tid tager bryllupsportrætterne?

Typisk bruger vi 30-45 minutter på selve fotograferingen, men jeg imødekommer jeres ønsker og planlægning. Hvis I gerne vil have mere tid med jeres gæster, kan jeg nå det på omkring 20 minutter, så I kan komme tilbage til jeres fest. Omvendt er jeg åben for at bruge længere tid, hvis I ønsker flere locations eller lignende.

Hvornår og hvordan modtager vi billeder/video?

Jeg sender jer altid 10-15 billeder indenfor 48 timer af brylluppet som et smugkig, for jeg ved at det er svært at vente! Dem er I selvfølgelig velkomne til at bruge på sociale medier eller takkekort. Typisk modtager I de resterende billeder tre uger efter brylluppet, da jeg skal bruge tid til at sortere og redigere billederne. Video leveres typisk fire-fem uger efter brylluppet.

I modtager billeder og video i et flot online galleri. Her kan I se alle jeres billeder og video, når de bliver tilgængelige, og I kan frit hente dem ned i fuld kvalitet. Galleriet kan også deles med venner og familie, og derigennem har I også mulighed for at bestille print.

Hvordan og hvornår betaler vi?

Jeg sender jer digitale fakturaer over mail, der kan betales med MobilePay og bankoverførsel. I betaler halvdelen ved booking, og resten betales senest 14 dage før brylluppet.

Hvor mange billeder modtager vi?

Jeg har ikke noget maksimum, så I modtager altid alle de gode billeder fra dagen. Jeg sorterer blot dubletter, uskarpe billeder og lignende fra. Typisk bliver det til ~600 billeder fra et heldagsbryllup, men det afhænger af antallet af timer, gæster, gruppebilleder osv. Alle billederne bliver professionelt redigeret inden I modtager dem.

Hvad med vejret?

Det behøver ikke at være den perfekte solrige sommerdag, for at få gode billeder! Faktisk har en overskyet dag dejligt jævnt lys, og hvis det regner, finder vi et overdækket sted eller bruger de paraplyer, som jeg altid medbringer af selv samme årsag. Desuden kan regnen give virkelig romantiske billeder – Har I ikke set The Notebook? 😉