BRYLLUPSVIDEO


Bryllupsvideoer viser alle de store og små øjeblikke fra dagen, klippet sammen til musik, og bevarer alle de gode minder. Når der kommer bevægelse og lyd på, bliver det hele mere levende og stemningsfuldt, og videoen vil med det samme tage dig tilbage til brylluppet. 


I mine video-pakker er der inkluderet både en stemningsvideo og råmateriale.

Stemningsvideoen er mit primære video-produkt! Det er en video af typisk 3-5 minutter og indeholder alle de store øjeblikke fra jeres dag. Den er klippet til musik og kan inkludere dele af taler/indslag klippet indover. Det er den type video I finder eksempler på her på siden.


Råmaterialet er alt det video jeg har optaget på jeres dag, klippet sammen kronologisk med den originale lyd bevaret. På en bryllupsdag optager jeg virkelig meget, og det er ikke alt, som bliver plads til i en kort stemningsvideo, og derfor sender jeg jer også altid alt mit video-råmateriale så I har alle de gode minder fra dagen. På den måde kan I finde tilbage til alle de store og små øjeblikke fra jeres dag, mærke stemningen og høre hvad der blev talt om på lige netop det øjeblik. Det er minder, der virkelig er guld værd!


Derudover tilbyder jeg også at filme taler/indslag i fuld længde. Se mine priser her.

Siv & Jens

JULI 2022Siv & Jens blev gift på det flotte Sebber Kloster. Her forberedte de sig i forskellige bygninger på den store herregård, og derefter holdt de en smuk vielse i haven med udsigt til fjorden. Portrætterne blev taget i den flotte natur i området, så de kunne få skønne portrætter, uden at gå glip af dyrebar tid med deres gæster og det brag af en fest, som de havde planlagt.


Kasper & Mette

JUNI 2023Kasper & Mette blev gift på Bramslevgård, hvor de blev viet under åben himmel. Bagefter tog vi selvfølgelig ud til flotte Bramslev Bakker, som ligger få minutter fra selve Bramslevgård, og her tog vi skønne portrætter. Jeg var med hele dagen til Kasper og Mette skønne fest og leverede både billeder og video som I kan se her.


Mathilde & Nicolai

APRIL 2023Mathilde & Nicolai blev først viet i kirken, og derefter drog festen videre til det flotte Bramslevgård. Her tog vi bryllupsportrætterne i de nærliggende Bramslev Bakker, hvor vi både fik billeder med udsigt samt billeder ved vandbreden, og derefter indfangede jeg stemningen fra resten af dagen med alt fra kageskæring, hygge med gæsterne, gruppebilleder, fest og indslag helt frem til brudevalsen.


Indfanger stemningen

Selvom billeder er fantastiske, kan video virkelig også noget særligt, specielt på en bryllupsdag, hvor det indfanger ekstra meget stemning i hvert et lille klip. Når der kommer lyd og bevægelse på, giver det en ekstra dimension, som indefanger meget mere og vil bevare mindet om jeres store dag meget bedre!

Dokumentarisk og uforstyrrende

Jeg leverer både foto og video som én person, hvilket betyder at I ikke behøver at have et helt filmhold ude, for at få en flot og stemningsfuld video fra jeres store dag. Jeg fanger korte klip af alle store øjeblikke imens jeg fotograferer, og vil agere fluen på væggen, så I kan koncentrere jer om jeres fest.

Uvurdelige minder

Jeg vil indfange alle de store øjeblikke på video, så I altid kan genopleve dagen og med det samme blive bragt tilbage.

I modtager både en kortere stemningsvideo med musik, med alle de store øjeblikke fra dagen, samt alt mit video-råmateriale med original lyd, så I kan genopleve det hele præcist som det foregik.