HEJ! JEG HEDDER WILLIAM,

OG JEG ER HAM BAG KAMERAET!


Jeg bor i Aalborg med min kæreste, hvor jeg fotograferer familier og bryllupper, samt hjælper virksomheder med at skabe indhold til deres sociale medier i form af flotte billeder og videoer.


Fotografi er vigtigt for mig, da det er en god blanding af noget kreativt, hvor jeg kan udfolde mig, samt noget teknisk som jeg kan fordybe mig i og nørde. Jeg er generelt en nørdet type, der interesserer mig for mange ting, og jeg kan derfor tude jer ørerne fulde af alt fra fantasy og styrketræning til kaffe og surdej (udover alt indenfor kamera, billeder og video selvfølgelig!). Derudover er jeg en positiv og uhøjtidelig person, som vil holde humøret højt selvom det regner, tidsplanen skrider og alting der ikke måtte ske sker... Jeg ville formentligt nok grine lidt af det hele!


Når jeg fotograferer, er min stil autentisk, afslappet og personlig. Jeg sigter efter de ægte smil og de magiske små øjeblikke mellem dig og dem du holder af på mine billeder, fremfor opstillede og poserede billeder. Jeg tror på, at det skaber de bedste minder.


Jeg fotograferer meget dokumentarisk, uanset om det er til bryllup eller familiefotografering. Til bryllupper holder jeg mig ofte i baggrunden, og fanger alle de små øjeblikke mellem jer, hvert et lille smil og de ægte følelser, uden at stjæle fokus, og på den måde dokumenterer jeg jeres store dag præcis som den er. Til familiefotograferinger skaber jeg samme effekt ved at gå lidt på afstand og bare lade jer være sammen naturligt, eller giver jer små opgaver, der skaber store smil og ægte grin, fremfor at alle skal sige "appelsiiiin". Og bare rolig; hvis du frygter at I er akavede foran kameraet, kan jeg forsikre jer om, at I langt fra er de eneste, og jeg er klar til at guide jer og få naturlige smil med et arsenal af fjollede lege og dårlige jokes... Så er I advaret!


Hvis det lyder som noget for jer eller I har spørgsmål, skal I være velkomne til at

kontakte mig!

FunFact #1


Jeg har fotograferet bryllupper siden 2016 og har fotograferet mere end 50 forskellige bryllupper.

FUNFACT #2


Jeg elsker kage og har aldrig takket nej til et stykke bryllupskage! 🍰

FUNFACT #3


Jeg laver en ret okay pizza, og betragter det som min plan b hvis min fotograf-karriere møder udfordringer!

FUNFACT #4


Jeg har gennemset Game of Thrones tre gange, Lord of the Rings mindst ligeså mange gange og Harry Potter har jeg slet ikke tal på! ⚡️🧝

SØDE KUNDER HAR SAGT:

Tusind tak for en god oplevelse! William var bare helt genial til at få vores drenge i hopla, der gjorde han altså bare virkelig godt! Vi havde slet ikke regnet med, at det ville gå så godt 😅

— 
Mette & Morten, 2023

følg mit arbejde på instagram 👇