Gratis prøvefotografering før booking af bryllup


Gratis og uforpligtende fotosession

Mulighed for at "prøvekøre mig" inden I bestiller

Skønne billeder af jer som par/familie

vi kender hinanden bedre til brylluppet


Bryllupsplanlægning kan være overvældende! Der er mange ting at tage stilling til, mange beslutninger at træffe, og en af disse er jeres fotograf.


Hvis I er i tvivl om fotografen til jeres store dag, giver jeg jer mulighed for uforpligtende at prøve mig af inden I bestiller i form af en gratis fotografering. På den måde får I en fornemmelse af mig som person, og I oplever hvordan jeg fotograferer, så I kan vurdere, om jeg er den helt rigtige fotograf for jer. Jeres bryllupsfotograf er en vigtig beslutning, da fotografen vil være ved jeres side det meste af dagen, og derfor er det essentielt med god kemi. Min erfaring siger, at des bedre jeg kender mine brudepar på forhånd, des lettere forløber selve bryllupsdagen, da stemningen er mere afslappet og uhøjtidelig. Så udover at det giver jer mulighed for, at teste inden I bestiller, foregår det også som en træningssession inden selve bryllupsdagen, så vi kender hinanden godt og I er bekendte med hvordan jeg fotograferer. Også får I selvfølgelig også skønne billeder af jer som par/familie. Smart, ikke? 


Det foregår således, at I kontakter mig angående booking af hel- eller halvdagsfotografering til jeres bryllup, og hvis jeg er ledig på jeres bryllupsdag, aftaler vi i fællesskab en prøvefotograferingen inden I booker. Fotograferingen tager ~30 minutter og det behøver ikke nødvendigvis kun at være jer på billederne, så hvis I har børn eller kæledyr skal de være velkomne, da det er en god mulighed for nogle skønne familiebilleder af jer allesammen. Det foregår i Aalborg eller omegn på en lokation vi aftaler sammen, og er som sagt helt uforpligtende, så det er helt fair hvis I føler, at det ikke skal være os efter fotograferingen; no hard feelings! Efter prøvefotograferingen modtager I en mulighed for endeligt at booke mig til jeres bryllup samt se billederne fra prøvefotograferingen, og hvis I efterfølgende booker mig til jeres bryllup, kan I frit downloade billederne fra prøvefotograferingen. Mange bruger dem f.eks. til invitationer.


Billederne vil kunne blive brugt på min hjemmeside eller sociale medier, og det skal I være indforstået med. Det er helt fair hvis der er enkelte billeder, I ikke ønsker delt - det kan vi altid aftale efterfølgende.  

Hvis det lyder som noget for jer, så kontakt mig her.