Vinterferie minisession

20 minutters fotografering

TRE digitale billeder inkluderet

print og flere digitale billeder kan tilkøbes​​​​​

Mølleparken, Aalborg

350 dKK

(maks 6 personer)


Vinterferien er her og det er tid til hygge med familien. Derfor udbyder jeg en række tider til minisession, som er en billigere og kortere familiefotografering. Vi mødes i den flotte natur og fotograferer i op til 20 minutter. Kort efter fotograferingen modtager I et online galleri, hvor I kan se billederne fra dagen og udvælge tre digitale billeder samt eventuelt tilkøbe flere digitale billeder eller print. Se priserne for dette herunder.


Fotograferingen er uformel, og vi leger og har det sjovt undervejs, så vi får skønne autentiske portrætter af jer som familie. Vi kan nå en masse forskellige aktiviter og opstillinger på 20 minutter. I booker jeres tid ved hjælp af knappen herunder eller ved at kontakte mig gennem hjemmeside eller sociale medier. Jeres tid er først booket, når I har betalt de 350 DKK.


Priser for digitale billeder

Billederne leveres i fuld kvalitet gennem et online galleri, hvor I selv udvælger dem.


200 DKK pr. billede

5 billeder - 800 DKK

Hele galleriet (30+ billeder) - 1.500 DKK


Priser for print

Print kan leveres direkte til jer eller afhentes hos mig i Aalborg efter aftale. 10x15 cm - 60 DKK

13x18 cm -  100 DKK

18x24 cm -  150 DKK

A5 (21x15 cm) - 200 DKK

A4 (21x30 cm) - 300 DKK

A3 (30x42 cm) - 400 DKK

A2 (42x60 cm) - 550 DKK

50x70 cm - 750 DKK

70x100 cm - 900 DKK

Fotobog med alle billederne - Spørg for pris


Fotografering er tilgængelig udvalgte datoer, se tilgængelige datoer på booking link herover. Prisen inkluderer moms.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår fotograferingen?

Mine familiefotograferinger er sjældent ens! Når vi mødes, forsøger jeg at fornemme jeres energi og hvordan jeg bedst får naturlige billeder af jer.

Ved nogle børn og familier skal der fart over feltet og gang i en masse lege lige fra starten af for at få nogle naturlige og skønne billeder, mens andre børn kan være mere generte. Her fungerer det bedst at jeg går på afstand og sætter jer i gang med en aktivitet uden jeg gør mig bemærket.

Det er vigtigste at det er en god og sjov oplevelse. Derfor handler det ikke om at børnene nødvendigvis skal sidde stille og smile, men at der også skal være plads til leg – det gør det hele meget sjovere og skaber bedre billeder.

Hvad hvis mine børn er kede af det/ikke vil fotograferes?

Så finder vi ud af det. Jeg prøver en masse lege af, for at få de små til at glemme at vi fotograferer, og I skal derfor ikke stresse eller irettesætte dem, hvis de ikke vil sidde pænt eller hører efter. Det vigtigste er at børnene er i godt humør og har det sjovt, så skal jeg nok sørge for at få de gode billeder. Når stemningen er god og børnene føler det er en leg, bliver billederne allerbedst. Leg og positiv opfordring er nøgleordene.

Hvad skal vi have på?

Det vigtigste er, at I føler jer godt tilpas i det tøj, som I har på. I behøver ikke nødvendigvis at farvekoordinere hele familien, men det ser godt ud, at farverne passer sammen. Generelt er det godt med dæmpede farver uden store logoer, så ingens trøje stjæler opmærksomheden, men der er fokus på jer i billederne.

Hvad med vejret?

Mit udstyr kan sagtens tåle regn, så mig skal I ikke tænke på! Regn og sne kan give nogle virkelig stemningsfulde billeder med børn der hopper i vandpytter, sneboldkamp eller lignende.

Hvis vejrudsigten er meget slem, vil jeg kontakte jer dagen før, så vi enten kan planlægge en ny dato eller I kan få pengene retur.

Hvis I gerne vil undgå jakker på billederne, anbefaler jeg masser af lag og skiundertøj under jeres tøj. Vi holder nogle pauser undervejs, hvor I kan tage jakken på igen, så I behøver ikke undvære dem for længe.

Skal vi medbringe noget?

Legetøj/bamser er sjovt og personligt. Snacks er en god idé, hvis en går kold eller til bestikkelse til de sidste billeder. ;-)